Dyk ned i REBOOTs konferencespor

20-04-2023

REBOOT byder på et ambitiøst konferenceprogram om bæredygtighed i erhvervssektoren. Allerede nu har vi løftet sløret for flere af de spændende indlæg og oplægsholdere, så tag et dyk ned i programmet sammen med os.  

Udstilling, Circular Design Camp, netværksmøder, konferencer. Det kan næsten være svært at vælge, hvad du skal se som det første, når REBOOT slår dørene op til to dage i bæredygtighedens tegn.

Uanset hvad, har du god grund til at glæde dig. For eksempel byder konferencesporet på et væld af temaer om markedsføring, digitalisering, finansiering, strategi, forretning, ledelse, vækst og et grønnere arbejdsmarked.

Her ser du et lille udpluk med nogle af programmets spændende oplægsholdere.

Forbrugerombudsmanden

Hvordan markedsfører du din virksomhed, uden at greenwashing-fælden klapper? Der kommer mere og mere fokus på vildledende miljømarkedsføring, og flere og flere virksomheder toner frem i medierne efter at have fået påtale eller bøder fra Forbrugerombudsmanden. Nu kan du høre reglerne og blive guidet af eksperten selv i oplægget: Greenwashing do’s and don’ts.

Steffen Max Høgh

Steffen Max Høgh er en erfaren herre, når det kommer til bæredygtighed, strategi og salg. Måske du har læst hans bestsellerbog: Bæredygtig Business eller hørt ham i podcasten af samme navn, hvor han hver uge stiller skarpt på den grønne agenda i erhvervsregi sammen med en nøje udvalgt gæst? Steffen står på konferencescenen til REBOOT, og med oplægget: Bæredygtighed som driver for en bedre bundlinje deler han ud af sin omfangsrige viden om at skabe en sund forretning.

Kim Østergaard fra Meneta

Mød Menetas Group CEO, Kim Østergaard. Under emnet Strategi, investering og grønne jobs fortæller Kim om bæredygtighedsstrategi, konkrete tiltag og nytækning. Som global koncern har Meneta investeret i den grønne omstilling, og du kan høre om deres erfaringer og ikke mindst, hvad det har betydet for bundlinjen og rekrutteringspraksissen.

Se hele programmet her

Program

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige projektleder, Kristian Nordfred Hansen, på telefon (+45) 3046 1858 eller kontakt ham direkte via e-mail, så finder han en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Kristian

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.