Fem gode grunde til at besøge REBOOT

25-08-2023

Hvorfor skal din virksomhed besøge REBOOT i Odense Congress Center d. 29. og 30. november 2023? Vi giver dig fem gode grunde til at besøge Danmarks nye bæredygtighedsevent til virksomheder her.

1: Se og hør om bæredygtige produkter og løsninger til netop din virksomhed eller organisation.
Har din virksomhed taget de første skridt mod en bæredygtig fremtid, er I allerede godt i gang, eller er I ikke taget afsted på jeres bæredygtige rejse endnu – simpelthen fordi, I ikke ved, hvor I skal starte? REBOOT hjælper din virksomhed med at blive klædt endnu bedre på til en bæredygtig fremtid – og det er uanset, hvor langt din virksomhed er i processen, hvilken sektor din virksomhed befinder sig i, og uanset størrelsen på din virksomhed. På REBOOT kan du få ekspertrådgivning, se konkrete produkter og opleve gennemtestede løsninger, der matcher netop din virksomhed.

2: Mød førende eksperter inden for grønne teknologier og processer.
På REBOOT vil du møde en lang række udstillere, der leverer et produkt eller en ydelse, der gør din virksomhed mere bæredygtig, eller som rådgiver dig om, hvordan din virksomhed kommer i gang (eller videre) med den grønne omstilling. Førende eksperter inden for grønne teknologier og processer står klar til at rådgive dig om, hvordan du kan begynde at høste de konkrete gevinster ved en øget bæredygtighed inden for alle dele af din virksomheds værdikæde. Forbrug, certificering og rådgivning, ledelse og uddannelse, indkøb og sourcing, genanvendelse, produktion og energi er bare nogle af de temaer, du kan se frem til at blive meget klogere på.

3: Oplev et spændende konferenceprogram og få konkrete værktøjer med hjem.
REBOOT byder på et ambitiøst og utrolig spændende konferenceprogram med en lang række oplægsholdere, hvis hjerter banker for den grønne omstilling. Du kan bl.a. se frem til at møde Forbrugerombudsmanden og høre om do’s og don’ts for miljømarkedsføring, Steffen Max Høgh, der gør dig klogere på, hvordan du får en bæredygtig business og Kim Oestergaard, der lærer dig om MENETA Groups erfaringer, bæredygtighedsstrategi og nytænkende tiltag. Lykke Friis, Ida Ebbensgaard og Felix Smith er moderatorer, der sørger for at styre dig igennem det toptunede konferenceprogram på REBOOT. Se hele programmet her.

4: Udvid dit netværk med andre virksomheder i samme situation som jeres.
REBOOT er en læringsrejse for alle, der deltager, hvor vi kan inspirere hinanden til en bæredygtig fremtid. Som arrangører af REBOOT sætter vi rammerne for nye partnerskaber, søsætte nye projekter og giver dig konkrete værktøjer med hjem. Du kan se frem til at møde en masse andre virksomheder i samme situation som din, der deltager i REBOOT for at hente inspiration, udveksle erfaringer og udvide horisonterne for at blive klogere på, hvordan man driver forretning med omtanke for planeten.

5: Tag afsted med dine kollegaer
REBOOT finder sted i hjertet af Danmark, nemlig på Odense Congress Center – tæt på motorvejen og Odense centrum. Adressen er Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Det er helt gratis at deltage på REBOOT, og du kan allerede nu tilmelde dig. Bed din kollega om at gøre det samme, så dagen er reserveret i kalenderen, og I kan følges til REBOOT den 29.-30. november 2023.

Skal du besøge REBOOT? Tilmeld dig her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.