Fem gode grunde til at udstille på REBOOT

25-08-2023

Hvorfor skal din virksomhed udstille på REBOOT i Odense Congress Center d. 29. og 30. november 2023? Vi giver dig fem gode grunde til at deltage i Danmarks nye bæredygtighedsevent til virksomheder her.

1: Du møder nye kunder
REBOOT er et B2B-event, hvor målet et at matche dig med potentielle kunder fra både den private og offentlige sektor. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at få mest muligt ud af eventet, og derfor har vi sørget for at tiltrække de helt rigtige besøgende. Du kan se frem til at møde købestærke beslutningstagere fra flere forskellige sektorer og brancher, men også nysgerrige besøgende, som endnu ikke ved, at det netop er din virksomhed, der kan hjælpe dem i gang eller videre med deres bæredygtighedsrejse.

 2: Du viser, at din virksomhed er med helt i front
Som udstiller på REBOOT viser du, at din virksomhed er med i front, hvad angår den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse. Uanset om din virksomhed har mange år på bagen eller er en startup, er der plads dig på REBOOT, hvor du får rig mulighed for at positionere dig over for en stor, ny kundebase.

3: Du udvider dit netværk – både til kunder og samarbejdspartnere
CEO’s, bestyrelsesmedlemmer, HR-partnere, sælgere, kommunikationsmedarbejdere, bæredygtighedsansvarlige, projektledere og indkøbere er blot nogle af de jobtitler, der kommer til at besøge REBOOT. Du kan altså roligt se frem til at udvide dit netværk og møde en masse spændende kunder og kommende samarbejdspartnere under Danmarks nye bæredygtighedsevent.

4: Du tilbyder produkter og løsninger til at drive forretning med omtanke for planeten
Forbrug, certificering og rådgivning, ledelse og uddannelse, indkøb og sourcing, genanvendelse, produktion eller energi. Hvis din virksomhed tilbyder produkter, rådgivning og løsninger, der hører under en af ovennævnte eller en anden spændende og bæredygtig kategori, er REBOOT det helt rigtige sted at være.

5: Du inspirerer andre, mens du selv bliver inspireret til en bæredygtig fremtid
Som udstiller er du til inspiration for eventens besøgende, men du kan også selv forvente at komme hjem med ny inspiration til din egen virksomhed. Både fordi du kan søge inspiration hos andre virksomheder, kommuner og uddannelses- og forskningsinstitutioner, og fordi REBOOT byder på et ambitiøst konferenceprogram med spændende oplægsholdere. Du kan bl.a. møde Forbrugerombudsmanden og høre om do’s og don’ts for miljømarkedsføring eller høre Steffen Max Høghs bud på, hvordan du får en bæredygtig business. Se hele konferenceprogrammet her.

Skal du være udstiller på REBOOT? Læs mere om, hvordan du booker din stand her.

 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.