Fire hovedpartnere bakker op om REBOOT

01-12-2022

Der er mange aspekter at tage højde for, når det kommer til den grønne omstilling, men heldigvis er Odense Congress Center ikke alene om at stable Danmarks nye bæredygtighedsevent, REBOOT, på benene. OCC har nemlig indgået et samarbejde med fire stærke hovedpartnere.

Odense Congress Center ejer og driver Danmarks nye bæredygtighedsevent, REBOOT. Men bæredygtighed er et ret komplekst begreb, og derfor er det vigtigt at have et skarpt hold med dygtige partnere.

– Vi har allieret os med fire stærke samarbejdspartnere, der bidrager med svar på de mange spørgsmål, der dukker op, når et event som REBOOT skal stables på benene, fortæller Odense Sport & Events Business Unit Manager, Katarina Fruerlund Deylami, der er ansvarlig for strategi, udvikling og partnerskaber på REBOOT. Hun fortsætter:

– De fire hovedpartnere kommer med unikke perspektiver fra både den private sektor og den offentlige scene, så vi har et bredt erfaringsgrundlag at trække på.

REBOOTs fire partnere er: Fjernvarme Fyn, Odense Renovation, Royal Unibrew og Syddansk Universitet. Partnerne indgår i et Advisory Board med følgende dedikerede og fagligt dygtige repræsentanter:


Miljøchef, Tina Maria Lund Kristensen
Fjernvarme Fyn


Cirkulær økonomi konsulent, Peter Schibye
Odense Renovation


Group Director Sustainability, Henriette Øllgaard
Royal Unibrew


Universitetsdirektør, Thomas Buchwald Vind
Syddansk Universitet

REBOOT bakkes desuden op af Odense Klimapartnerskab, der består af: 3C Groups, Universal Robots, Energi Fyn, H. J. Hansen, Jysk Fynske Medier, Syddansk Universitet, Odense Havn, Fjernvarme Fyn, Odense Renovation og Odense Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.