Hvorfor er REBOOT opstået?

Regler, certificeringer og kommende lovkrav gør det nødvendigt at tænke anderledes for virksomhedsdrift i Danmark.
Men det gør det også svært at vide, hvor man skal starte.

Det er vores udfordring. En udfordring, som andre også står overfor.

Her kommer REBOOT ind i billedet, og vi har mange ambitioner for vores nye events kæmpe potentiale. Vi stræber nemlig efter at gøre bæredygtighed nemt for alle virksomheder – og at være en aktiv spiller i at flytte Danmark i en grønnere og mere omsorgsfuld retning.

Der er vi slet ikke endnu, og vi kommer sandsynligvis til at begå fejl, men det skal ikke afholde os fra at tænke stort og søge derhen – blandt andet med hjælp fra dig.

Vi har tænkt over…

Greenwashing. Du har nok hørt ordet før, for som virksomhed lever frygten for at få det mærkat påklistret. Det har da også givet anledning til begyndende grå hår hos vores marketingchef. For hvordan sikrer man bæredygtigheden på et event om bæredygtighed? Og lige så vigtigt: hvad er bæredygtighed egentlig for en størrelse?

REBOOT skal med sit unikke erhvervsperspektiv blive en vigtig aktør, som hjælper danske virksomheder med at drive forretning, uden at det går ud over de fremtidige generationer. Det er vores overordnede syn på bæredygtighed, som du hjælper med at realisere.

Det stopper dog ikke der, for vi kan ikke tale om en bæredygtig bundlinje, uden at nævne den tredelte af slagsen. På REBOOT understøtter vi FNs 17 verdensmål og har fokus på virksomheders bæredygtighed både i forhold til miljø, økonomi og det sociale.

Hvis du kan se din virksomhed eller dit produkt i denne fortælling, er der helt sikkert kunder til dig på REBOOT.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.