Standpriser

Prisen for at udstille på REBOOT afhænger af størrelsen på din ønskede stand. Her på siden finder du kvadratmeterpriser både med og uden standopbygning

Pris

Stand 9-36 m2: Kr. 1.595 pr. m2. Inkluderer vægge mod nabostanden.
Stand +36 m2: Kr. 1.295 pr. m2. Uden opbygning.

Stand 9-36 m2

 • Inklusive standvægge mod nabostanden
 • Standplads til rådighed under hele eventet
 • Ekstra dage til opbygning og nedtagning
 • Logo og link til egen hjemmeside
 • Elektronisk adgangspas
 • Gratis WiFi-opkobling til gæster
 • Gratis kaffe, te, vand og frugt til stand personalet i udstillerloungen

Stand +36 m2

 • Standplads til rådighed under hele eventet
 • Ekstra dage til opbygning og nedtagning
 • Logo og link til egen hjemmeside
 • Elektronisk adgangspas
 • Gratis Wifi-opkobling til gæster
 • Gratis kaffe, te, vand og frugt til stand personalet i udstillerloungen

Tilmeldingsgebyr

Når du reserverer, skal der betales et tilmeldingsgebyr på kr. 3.600 – gebyret er ikke-refunderbart og ikke en del af standprisen.

Startup-pakker

På REBOOT støtter vi op om startups. Derfor kan du som nyopstartet virksomhed booke en stand i vores særlige startup-zone til reducerede priser. Vi har to forskellige startup-pakker:

Startup pakke 1

Stand på 4 m2 inklusive vægge, lys og 230 volt stik
Intet tilmeldingsgebyr
Pris: Kr. 3.500

Startup pakke 2

Stand på 9 m2 inklusive vægge, lys og 230 volt stik
Intet tilmeldingsgebyr
Pris: Kr. 9.500

Spørgsmål

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.