Vores aftryk

REBOOT er en del af Odense Congress Center, og vores egen bæredygtighedsrejse er kun lige begyndt. Vores første skridt var at ansøge om en Green Key-certificering og få et øget fokus på miljøvenlige produkter, lokale råvarer, madspild og affaldssortering, energi og forbrug af el, varme og vand samt udfasning af engangsemballage og plastik.

Denne tankegang har vi selvfølgelig videreført til REBOOT. Når du besøger vores event, skal du derfor vide, at:

Du skal selv sortere dit affald
Men bare rolig, vi bruger mærkede papbeholdere, så det er let som en leg at vælge mellem madaffald, restaffald, plast og papir.

Maden er nøje udvalgt
En gren af vores koncern hedder Smag&Smil, og de leverer lækker mad med fokus på økologi samt lokale, sæsonbestemte råvarer – og plantebaserede alternativer.

Undgå spild
Vi har ekstra fokus på at bestille de helt rigtige mængder mad, og du hjælper os blandt andet ved at forhåndsregistrere dig. Overskudsmad sørger vi for at donere og kompostere.

Vi er digitale
Husk at få opladet din smartphone, så du ikke går glip af eventets digitale univers.

Vi har tænkt over designet
Vi gør vores ypperste for at sætte den helt rette stemning omkring dig. Glæd dig derfor til at opleve den urbant inspirerede atmosfære – der ikke kun er for synets skyld. Vi gør os overvejelser om miljøbelastningen ved materialer og design.

Vi bruger LED-spots frem for halogen
Dette er vigtigt for os, men har måske ikke den store betydning for dig, udover at du kan være sikker på, at vi gør vores del for at bringe alle de bæredygtige initiativer helt frem i lyset.

Vi opfordrer dig til samkørsel eller offentlig transport
Nyd turen til Odense Congress Center med en ven, kollega, en ny kontakt eller endda din konkurrent. Tager I elbilen, kan den blive parkeret ved en af ladestanderne på vores P-plads. Overvej desuden at tage bussen eller lade Letbanen føre dig et stykke af vejen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.