Polestar kører forrest for fremtidens grønne mobilitet

REBOOT er glade for at kunne byde velkommen til udstilleren Polestar, der er en af de førende aktører inden for elbilbranchen. Med et stort fokus på at bane vejen for grøn mobilitet, er det Skandinaviske bilmærkes deltagelse til REBOOT en naturlig forlængelse af virksomhedens vision om at fremme bæredygtige løsninger inden for transport.

Bæredygtighed er ikke blot et buzzword for Polestar – det er hjertet af deres forretning: “Det er vigtigt for os at bidrage til en mere bæredygtig verden, og her mener vi, at bæredygtig mobilitet og grøn omstilling af bilparken er et vigtigt skridt,” siger Henrik Bang, der er direktør for Polestar. Virksomheden tager blandt andet dette løfte seriøst med initiativer som Project 0 – et initiativ, der har som mål at udvikle en fuld CO2-neutral elbil inden 2030.

Deltagerne ved REBOOT kan blandt andet se frem til at udforske den nye Polestar 2, årgang 2024. Denne model byder på en længere rækkevidde og baghjulstræk, hvilket indkapsler virksomhedens fortsatte fokus på at kombinere minimalistisk design, teknologisk innovation, bæredygtige løsninger og fuldkommen kompromisløshed.

Samarbejde og læring på tværs af brancher

For Polestar er REBOOT ikke kun en mulighed for at fremvise deres produkter, men også en chance for at netværke og møde andre virksomheder, der enten har brug for inspiration og viden, eller kan give noget værdifuldt sparring den anden vej: “Vi ser REBOOT som en platform, der giver mulighed for at lære, dele og samarbejde på tværs af brancher,” siger Henrik Bang og fortsætter:

’’Vi mener, at REBOOT er et nødvendigt initiativ på de aktuelle udfordringer, som verden står overfor, særligt inden for klima og bæredygtig innovation. Konferencen tilbyder mulighed for virksomheder som vores egen til at tage lederskab og aktivt deltage i den grønne omstilling. Ved at samle virksomheder til en diskussion med fokus på bæredygtige løsninger og samfundsforventninger i form af EU-lovgivning, fremmer REBOOT en helhedsorienteret tilgang til miljøansvar og forretningspraksis.’’

Polestar repræsenterer en ny spændende bølge af virksomheder, der ikke kun tilpasser sig fremtidens udfordringer, men aktivt former dem. Med en stærk forpligtelse til bæredygtighed og innovation er Polestar en virksomhed, der bestemt har sin berettigelse til et event som REBOOT. Du kan læse meget mere om Polestar og gå på opdagelse i deres bilunivers på deres hjemmeside: https://www.polestar.com/dk/

Lyder REBOOT også som et event for dig og din virksomhed?