REBOOT har hele værdikæden i spil

09-02-2023

Når REBOOT til november slår dørene op til to dage med fokus på bæredygtighed, kan gæsterne nemt og overskueligt gå på opdagelse blandt løsninger til hele værdikæden.

Hvis der er noget, de fleste kan blive enige om, så er det, at bæredygtighed er svært at definere og proppe i én enkelt kasse. Når virksomheder begynder at tænke i grønnere alternativer, kan det da også hurtigt vokse sig større og give flere veje at gå. Så hvor skal man starte?

REBOOT byder på en udstilling fordelt i zonerne 1) Produkter og services, 2) Rådgivere og 3) Startups. Her præsenteres alternative løsninger, produkter og services til hele værdikæden. Men det stiller også krav om en udstilling, der er nem at overskue.

– Vi har brugt lang tid på at finde den helt rette måde både at favne bæredygtighedsbegrebets bredde på og samtidig koble det overskueligt sammen med de virksomheder, der udstiller til eventet, fortæller Katarina Deylami, der er Business Unit Manager hos Odense Congress Center. Hun fortsætter:

– Der bliver fire kategorier, som alle tager udgangspunkt i en forretnings værdikæde. På den måde kan vores gæster hurtigt orientere sig i udstillerlisten og finde dem, der tilbyder hjælp til lige præcis det led af deres forretning, de ønsker at optimere i en grønnere retning.

Kategorierne gør det ekstra nemt for gæsterne – og for udstillerne

Alle, der vil være udstiller til eventet, bliver bedt om at tage stilling til kategorierne, og det kommer faktisk alle til gode.

– Som udstiller bliver du bedt om at vælge én eller flere kategorier, når du booker en stand i en af zonerne. Du kan også sagtens vælge mere end én kategori – pointen med inddelingen er bare, at det skal være så nemt som muligt for gæsterne at finde frem til de udstillere, der har lige det produkt eller den service, man som gæst er kommet for at vide mere om, siger Katarina Deylami.

Fire dele af værdikæden

I alle stadier af virksomhedsdriften kan REBOOT hjælpe med gøre forretningen grønnere.

  1. Indkøb, energi og råmaterialer
  2. Produktion
  3. Distribution, sortering og bortskaffelse
  4. Forretning

Læs mere om temaerne her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.