Tre erfarne moderatorer styrer dig gennem konferenceprogrammet!

23-03-2023

Konferenceprogrammet begynder for alvor at tage form, og nu løfter vi sløret for de tre moderatorer, der er kommet med ombord for at guide dig ubesværet igennem dagen.

Hvad har Lykke Friis, Ida Ebbensgaard og Felix Smith til fælles? De har alle tre et hjerte, der banker for den grønne omstilling. Det kan de passende mødes over en kop kaffe om den 29.-30. november, når de tager turen til Odense Congress Center og bliver moderatorer, der sørger for at styre dig igennem det toptunede og spændende konferenceprogram på REBOOT.

Lykke Friis
Hun har været klima- og energiminister, minister for ligestilling, prorektor for Københavns Universitet, seniorforsker ved Dansk Udenrigspolitisk Institut og er nu direktør for Tænketanken EUROPA – for bare at nævne et par udpluk fra hendes succesfulde karriere. Lykke er vant til at indtage store scener og til november står hun altså på REBOOTs scene som moderator.

Ida Ebbensgaard
Ida er uddannet journalist og har en lang karriere bag sig som blandt andet chefredaktør på Zetland, udlandsredaktør på Berlingske, hun har været studievært og ikke mindst pressechef i Miljøministeriet, i Klima- og Energiministeriet og under FN’s klimakonference COP15. Da Ida blev præsenteret for tilbuddet om at være moderator på REBOOT sprang hun til.

Felix Smith
Hvem kender ikke Felix Smith? Den garvede vært er charmerende, nærværende og er helt hjemmevant, når det kommer til at skabe en yderst behagelig stemning for indlægsholdere og publikum! Blandt de mange populære tv-programmer, som Felix har været vært på, har han desuden haft med grøn omstilling og alternative produkter at gøre, og han glæder sig til REBOOT!

Tag et smugkig på konferenceprogrammet
Programmet tager så småt form, og er du nysgerrig, kan du allerede smugkigge på, hvad de forskellige indlæg kommer til at handle om.

Se program

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige projektleder, Kristian Nordfred Hansen, på telefon (+45) 3046 1858 eller kontakt ham direkte via e-mail, så finder han en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Kristian

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.