Mød Alkymedia: ”Green marketing – hvor skatten ligger begravet”

Allerede overskriften afslører næsten, at Alkymedia kan noget med ord. Du kan møde dem som udstillere i startup-zonen til REBOOT, fordi deres hjerter banker for bæredygtighed, og de har gjort det til deres levevej at rådgive om og hjælpe med markedsføring af de grønne valg.

Når kalenderen rammer de sidste to dage af efteråret 2023, står Alkymedia klar til at hjælpe virksomheder med at komme ud og blive set. Startup-virksomheden har nemlig specialiseret sig i både at rådgive virksomheder, men også at hjælpe med at stå for video, billeder, bæredygtighedskommunikation og marketing.

Bag Alkymedia finder du søskendeparret Maja Sønderskov Pedersen og Marc Skjødt Pedersen, der er specialister inden for hver deres felt af markedsføring, og sammen er de alkymister, der ”vil lave guld til grønne virksomheder”.

– I vores tidligere jobs har vi ofte set, at de små virksomheder med stort grønt potentiale bliver overset – både isoleret set og som underleverandører – fordi det halter med markedsføringen og promoveringen af dem selv. Dét vil vi lave om på! Vi vil hjælpe de grønne idéer med at komme ud i lyset, så de kan få den opmærksomhed, vi synes, de fortjener, fortæller de.

Har du brug for en snak om markedsføringen af din forretnings grønnere tiltag? Så kig forbi Alkymedias stand til REBOOT.