Fem gode grunde til at besøge REBOOT

Hvorfor skal din virksomhed besøge REBOOT i Odense Congress Center d. 29. og 30. november 2023? Vi giver dig fem gode grunde til at besøge Danmarks nye bæredygtighedsevent til virksomheder her.

1: Se og hør om bæredygtige produkter og løsninger til netop din virksomhed eller organisation

Har din virksomhed taget de første skridt mod en bæredygtig fremtid, er I allerede godt i gang, eller er I ikke taget afsted på jeres bæredygtige rejse endnu – simpelthen fordi, I ikke ved, hvor I skal starte? REBOOT hjælper din virksomhed med at blive klædt endnu bedre på til en bæredygtig fremtid – og det er uanset, hvor langt din virksomhed er i processen, hvilken sektor din virksomhed befinder sig i, og uanset størrelsen på din virksomhed. På REBOOT kan du få ekspertrådgivning, se konkrete produkter og opleve gennemtestede løsninger, der matcher netop din virksomhed.

2: Mød førende eksperter inden for grønne teknologier og processer

På REBOOT vil du møde en lang række udstillere, der leverer et produkt eller en ydelse, der gør din virksomhed mere bæredygtig, eller som rådgiver dig om, hvordan din virksomhed kommer i gang (eller videre) med den grønne omstilling. Førende eksperter inden for grønne teknologier og processer står klar til at rådgive dig om, hvordan du kan begynde at høste de konkrete gevinster ved en øget bæredygtighed inden for alle dele af din virksomheds værdikæde. Forbrug, certificering og rådgivning, ledelse og uddannelse, indkøb og sourcing, genanvendelse, produktion og energi er bare nogle af de temaer, du kan se frem til at blive meget klogere på.

3: Oplev et spændende konferenceprogram og få konkrete værktøjer med hjem

REBOOT byder på et ambitiøst og utrolig spændende konferenceprogram med en lang række oplægsholdere, hvis hjerter banker for den grønne omstilling. Du kan bl.a. se frem til at møde Forbrugerombudsmanden og høre om do’s og don’ts for miljømarkedsføring, Steffen Max Høgh, der gør dig klogere på, hvordan du får en bæredygtig business og Kim Oestergaard, der lærer dig om MENETA Groups erfaringer, bæredygtighedsstrategi og nytænkende tiltag. Lykke Friis, Ida Ebbensgaard og Felix Smith er moderatorer, der sørger for at styre dig igennem det toptunede konferenceprogram på REBOOT. Se hele programmet her.

4: Udvid dit netværk med andre virksomheder i samme situation som jeres

REBOOT er en læringsrejse for alle, der deltager, hvor vi kan inspirere hinanden til en bæredygtig fremtid. Som arrangører af REBOOT sætter vi rammerne for nye partnerskaber, søsætte nye projekter og giver dig konkrete værktøjer med hjem. Du kan se frem til at møde en masse andre virksomheder i samme situation som din, der deltager i REBOOT for at hente inspiration, udveksle erfaringer og udvide horisonterne for at blive klogere på, hvordan man driver forretning med omtanke for planeten.

5: Tag afsted med dine kollegaer

REBOOT finder sted i hjertet af Danmark, nemlig på Odense Congress Center – tæt på motorvejen og Odense centrum. Adressen er Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ. Det er helt gratis at deltage på REBOOT, og du kan allerede nu tilmelde dig. Bed din kollega om at gøre det samme, så dagen er reserveret i kalenderen, og I kan følges til REBOOT den 29.-30. november 2023.

Skal du besøge REBOOT?