Fire hovedpartnere bakker op om REBOOT

Der er mange aspekter at tage højde for, når det kommer til den grønne omstilling, men heldigvis er Odense Congress Center ikke alene om at stable Danmarks nye bæredygtighedsevent, REBOOT, på benene. OCC har nemlig indgået et samarbejde med fire stærke hovedpartnere.

Odense Congress Center ejer og driver Danmarks nye bæredygtighedsevent, REBOOT. Men bæredygtighed er et ret komplekst begreb, og derfor er det vigtigt at have et skarpt hold med dygtige partnere.

– Vi har allieret os med fire stærke samarbejdspartnere, der bidrager med svar på de mange spørgsmål, der dukker op, når et event som REBOOT skal stables på benene, fortæller Odense Sport & Events Business Unit Manager, Katarina Fruerlund Deylami, der er ansvarlig for strategi, udvikling og partnerskaber på REBOOT. Hun fortsætter:

– De fire hovedpartnere kommer med unikke perspektiver fra både den private sektor og den offentlige scene, så vi har et bredt erfaringsgrundlag at trække på.

REBOOTs fire partnere er: Fjernvarme Fyn, Odense Renovation, Royal Unibrew og Syddansk Universitet. Partnerne indgår i et Advisory Board med følgende dedikerede og fagligt dygtige repræsentanter: