Circular Design Camp

Circular Design Camp er tilbage på REBOOT

Vi er meget glade for igen i år at byde velkommen til Circular Design Camp på REBOOT.

Med camp’en byder vi dig indenfor i et kreativt rum, hvor hundredvis af studerende fra forskellige fagområder arbejder sammen om at skabe løsninger på reelle udfordringer, inden for virksomheders grønne omstilling og cirkulær økonomi.

Hvad er Circular Design Camp?

Helt konkret samler Circular Design Camp (CDC) studerende og virksomheder i to dage.

Virksomhederne kommer med aktuelle cases og problemstillinger inden for cirkulær økonomi, og de studerende kommer med masser af friske idéer og helt konkrete løsninger!

Campen bliver en integreret del af REBOOT og du kan derfor få et smugkig ind i de studerendes proces, prototyper og pitches. Vær med når campen afsluttes med kåringen af de bedste idéer på hovedscenen.

Indsigt og optimisme gennem handling!

For at accelerere en cirkulær omstilling er det afgørende med en stærk arbejdsstyrke med de nødvendige færdigheder og kompetencer – en motiveret arbejdsstyrke, der ikke kun er håbefuld, men også i stand til at skabe reel forandring.

For at fremme innovation og gentænke traditionelle forretningsmodeller anerkender vi den uvurderlige indsats fra den yngre generation.

I samarbejde med Regndans bringer vi Circular Design Camp til REBOOT for at bygge bro over kompetencegabet i den grønne omstilling. Vi giver ambitiøse studerende en platform, hvor de kan samarbejde med danske virksomheder og præsentere cirkulære idéer, der løser de mest presserende klimaudfordringer i deres forretninger.

Hvem kan være med?

Circular Design Camp er for studerende og uddannelser, der gerne vil arbejde hands-on med cirkulær økonomi, og for virksomheder, som kan se værdien i at få fremtidens arbejdskraft til at udtænke løsninger på deres bæredygtige udfordringer.

Arrangørerne bag

CDC arrangeres af Regndans og bringes til REBOOT i samarbejde med Odense Sport og Event.

Praktisk info

Circular Design Camp foregår i Hal A på Odense Congress Center den 20.-21. november 20234 – simultant med REBOOT.

Læs mere på: www.circulardesigncamp.dk