Hvorfor deltage?

Hvorfor skal du deltage i REBOOT?

Det stigende fokus på bæredygtighed er kommet for at blive. Og samfundsforventninger, politiske beslutninger og ikke mindst EU-lovgivning gør det nødvendigt at gentænke – og måske ligefrem genstarte – din forretningsstrategi og måske endda forretningsmodel for at forblive konkurrencedygtig.

Derfor er REBOOT bæredygtighedseventet, du ikke må gå glip af. Ikke kun fordi dine konkurrenter sikkert kommer, og dine nuværende og fremtidige samarbejdspartnere sikkert også gør. Men også fordi du kan blive inspireret, udfordret og få svarene på nogle af de spørgsmål, man brænder inde med som virksomhed:

  • Hvor og hvordan skal jeg starte min bæredygtighedsrejse?
  • Hvad er det næste skridt for min virksomhed eller organisation?
  • Hvem kan jeg samarbejde med?
  • Hvilke produkter og løsninger er relevante for mig?

Med andre ord er REBOOT stedet, hvor du bliver klædt på til den rejse, du står foran som virksomhed – uanset om du allerede har taget de første skridt eller stadig står og tripper ved startlinje.

Vigtigere end nogensinde

Det er mere aktuelt end nogensinde at forene bundlinje og bæredygtighed. Det er ikke blevet nemmere af krig, pandemi og nye lovkrav, men hvem siger, at det ikke kan være en god forretning at agere bæredygtigt?

Det kan også være tilfældet for din virksomhed – og første skridt er at slå vej forbi REBOOT den 20.-21. november 2024. Vi vil gerne love, at du tager hjem igen med masser af ny viden, inspiration, netværk og svarene på en masse af dine spørgsmål.