Dyk ned i REBOOTs konferencespor

REBOOT byder på et ambitiøst konferenceprogram om bæredygtighed i erhvervssektoren. Allerede nu har vi løftet sløret for flere af de spændende indlæg og oplægsholdere, så tag et dyk ned i programmet sammen med os.

Udstilling, Circular Design Camp, netværksmøder, konferencer. Det kan næsten være svært at vælge, hvad du skal se som det første, når REBOOT slår dørene op til to dage i bæredygtighedens tegn.

Uanset hvad, har du god grund til at glæde dig. For eksempel byder konferencesporet på et væld af temaer om markedsføring, digitalisering, finansiering, strategi, forretning, ledelse, vækst og et grønnere arbejdsmarked.

Her ser du et lille udpluk med nogle af programmets spændende oplægsholdere.

Forbrugerombudsmanden

Hvordan markedsfører du din virksomhed, uden at greenwashing-fælden klapper? Der kommer mere og mere fokus på vildledende miljømarkedsføring, og flere og flere virksomheder toner frem i medierne efter at have fået påtale eller bøder fra Forbrugerombudsmanden. Nu kan du høre reglerne og blive guidet af eksperten selv i oplægget: Greenwashing do’s and don’ts.

Steffen Max Høgh

Steffen Max Høgh er en erfaren herre, når det kommer til bæredygtighed, strategi og salg. Måske du har læst hans bestsellerbog: Bæredygtig Business eller hørt ham i podcasten af samme navn, hvor han hver uge stiller skarpt på den grønne agenda i erhvervsregi sammen med en nøje udvalgt gæst? Steffen står på konferencescenen til REBOOT, og med oplægget: Bæredygtighed som driver for en bedre bundlinje deler han ud af sin omfangsrige viden om at skabe en sund forretning.

Kim Østergaard fra Meneta

Mød Menetas Group CEO, Kim Østergaard. Under emnet Strategi, investering og grønne jobs fortæller Kim om bæredygtighedsstrategi, konkrete tiltag og nytækning. Som global koncern har Meneta investeret i den grønne omstilling, og du kan høre om deres erfaringer og ikke mindst, hvad det har betydet for bundlinjen og rekrutteringspraksissen.