Freehand Coffee Company melder sin ankomst på REBOOT

Vi kan præsentere udstilleren Freehand Coffee Company, der leverer skræddersyede kaffeløsninger til deres omtrent 3000 firmakunder rundt omkring i landet.

Med deres store erfaring og klare bæredygtige kernværdier, vil de kunne rådgive og inspirere virksomheder på en håndgribelig måde – enten med deres produkter, der tæller energivenlige kaffemaskiner og økologiske kaffeprodukter, eller gennem deres indsigt og erfaring i implementeringen af bæredygtighed i virksomheder.

Michael Schiedel, direktør og partner hos Freehand Coffee, ser endvidere REBOOT som et event, der er skræddersyet til en virksomhed som deres:

’’REBOOT lyser på et højrelevant og aktuelt emne omkring bæredygtighed som flugter 110% med den måde, vi tænker virksomhed på’’. Desuden glæder vi os til at møde ligesindede udstillere, som inspirerer os, men selvfølgelig også en række potentielle kunder, som vil komme forbi og høre mere om, hvordan vi kan bidrage til at styrke deres bæredygtighedsprofil.’’

Kaffeindustrien er en af mange industrier inden for fødevarer, der oplever store skævheder:

’’Når man betaler +50 kr. for en caffe latte på en café, er det en forsvindende del, der går til kaffefarmerne. Jeg tror, man skal se det med egne øjne for at forstå det, og det vi har sat os for i Freehand Coffee er at gøre vores lille bidrag til at gøre verden et bedre sted at være. Med små skridt, kop for kop”, pointere Michael Schiedel.

Du kan lære Freehand Coffee meget bedre at kende på deres hjemmeside https://freehandcoffee.dk/, eller hvorfor ikke bare komme og besøge dem på REBOOT?

Husk, at vi stadig har billetter til dig og dine kollegaer på REBOOT 2023.