Smag dig gennem Nespresso Professionals bæredygtighedsrejse på REBOOT

På REBOOT kan du møde udstilleren Nespresso Professional, som med deres bæredygtighedsinitiativer har en mission om at lave god kaffe med god samvittighed.

Hvordan og hvorfor, de gør det, kan du blive meget klogere på d. 29.-30. november på REBOOT, ligesom du selv kan få lov at vurdere kaffen, da udstilleren lover masser af smagsprøver. 

Du kan møde en virksomhed, der arbejder med bæredygtighed på flere plan, både hvad angår det økonomiske, sociale og miljømæssige.

’’Vi er en stor virksomhed og derfor har vi et stort ansvar for at skabe en bæredygtig kaffeøkonomi. Blandt flere tiltag har vi reduceret CO2-aftrykket for en kop Nespresso Original med 24 % siden 2009 og brugt 42 millioner dollars på uddannelse, teknisk assistance, pristillæg til kaffebønderne og investeringer i farmeners lokalsamfund,’’ udtaler @Nicolaj Vang, Regional Sales Manager for Nespresso Professional.

Det er bevist, at mængden af kaffe per kop spiller en afgørende rolle i forhold til den generelle C02-udledning.

’’Med Nespresso Professionals løsninger bruges der markant mindre kaffe end de klassiske helbønneløsninger, og dermed er det beviseligt, at vi er den mest bæredygtige løsning på markedet, når det kommer til kvalitetskaffeløsninger’’, fortsætter Nicolaj Vang.

Et arbejde, der bærer frugt

Det store arbejde med bæredygtighed har også kastet den flotte B Corp™-certificering af sig. En B Corp-certificering dokumenterer, at virksomheder lever op til de høje krav, som både forbrugere, investorer og medarbejdere har, inden for social og miljømæssig impact.

Genbrug er ligeledes et af de emner, hvor Nespresso Professional uden tvivl kan lære fra sig og inspirere andre:

’’Bæredygtighed er kernen i alt, hvad vi gør. Og genbrug af vores aluminiumskapsler spiller en stor rolle i dette. Det betyder, at både kaffen og kapslen får et nyt liv. Kaffen komposteres, og aluminiummet bliver til nye aluminiumsgenstande,’’ slutter Nicolaj Vang.

 

Læs meget mere om Nespresso Professional på deres hjemmeside her: lyreco.nespresso-professional.dk

Husk, at vi stadig har plads til dig og din virksomhed på REBOOT 2023.