Besøg REBOOT

Den 29.-30. november 2023 hjælper vi din virksomhed med at blive klædt endnu bedre på til en bæredygtig fremtid

REBOOT – din vej til en stærkere, grønnere virksomhed!

På REBOOT kan alle typer af virksomheder eller organisationer få ekspertrådgivning, se konkrete produkter og opleve gennemtestede løsninger, der kombinerer større bæredygtighed med en stærkere bundlinje.

Men hvad er REBOOT?

REBOOT er et helt nyt event på Odense Congress Center, der samler viden, produkter og konkrete værktøjer under ét tag. Alt, hvad din virksomhed har brug for, for både at leve op til de gældende reglementer, kommende lovkrav og kundernes forventninger – og sikre de store forretningsmæssige gevinster, som en skarp, bæredygtig profil skaber.

Kort sagt: REBOOT er eventet, der sigter efter at give dig overblik og hjælp til at komme i gang – eller videre – med din organisations eller virksomheds bæredygtighedsrejse.

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center, og det er gratis at deltage som gæst.

Her kan du:

 • Se og høre om bæredygtige produkter og løsninger til netop din virksomhed eller organisation
 • Hente inspiration, rådgivning og den nyeste viden om at tage det første eller næste skridt mod en bæredygtig forretning
 • Møde førende eksperter inden for grønne teknologier og processer
 • Udvide dit netværk med andre virksomheder i samme situation som jeres
 • Opleve et spændende konferenceprogram og få konkrete værktøjer med hjem

Temaer på REBOOT

På REBOOT kan du komme den nye lovgivning og kundernes forventninger i møde og begynde at høste de konkrete gevinster ved en øget bæredygtighed inden for alle dele af din virksomheds værdikæde.

Det gælder blandt andet:

 • Energi (vind, sol, vand, termisk med flere)
 • Forsyningskæder
 • Design og udvikling
 • Indkøb
 • Råstoffer
 • Produktion
 • Distribution
 • Salg og service
 • Markedsføring
 • Genbrug og reparation
 • Affald/spildevand
 • Byggeri og anlæg
 • Indkøb og investeringer
 • Samarbejdspartnere og leverandører
 • Certificeringer og mærkninger
 • HR, ledelse og uddannelse
 • … og meget, meget mere

Uanset hvilken sektor, din virksomhed befinder sig i, og uanset størrelsen på din virksomhed, er REBOOT stedet, hvor du enten kan begynde rejsen mod en mere bæredygtig profil eller tage næste skridt mod de mange fordele, der følger med en grønnere virksomhed.

Lyder det som noget for dig?

Så velkommen til REBOOT! 

Praktisk 

Hvornår?
Onsdag den 29. november kl. 9.00-16.00
Torsdag den 30. november kl. 9.00-16.00

Hvor?
Odense Congress Center

Pris?
Det er gratis at deltage som gæst.

Tilmeld dig

25/08-23
Fem gode grunde til at besøge REBOOT
25/08-23
Fem gode grunde til at udstille på REBOOT
23/03-23
Tre erfarne moderatorer styrer dig gennem konferenceprogrammet!
23/02-23
Circular Design Camp bliver en del af REBOOT!
09/02-23
REBOOT har hele værdikæden i spil
26/01-23
Bæredygtighed med Plug & Play: Sådan reducerer din virksomhed madspild og affaldstryk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige salgskonsulent, Camilla Bagge Kruse, på telefon (+45) 2475 8096 eller kontakt hende direkte via e-mail, så finder hun en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Camilla

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.