REBOOT har hele værdikæden i spil

Når REBOOT til november slår dørene op til to dage med fokus på bæredygtighed, kan gæsterne nemt og overskueligt gå på opdagelse blandt løsninger til hele værdikæden.

Hvis der er noget, de fleste kan blive enige om, så er det, at bæredygtighed er svært at definere og proppe i én enkelt kasse. Når virksomheder begynder at tænke i grønnere alternativer, kan det da også hurtigt vokse sig større og give flere veje at gå. Så hvor skal man starte?

REBOOT byder på en udstilling fordelt i zonerne 1) Produkter og services, 2) Rådgivere og 3) Startups. Her præsenteres alternative løsninger, produkter og services til hele værdikæden. Men det stiller også krav om en udstilling, der er nem at overskue.

– Vi har brugt lang tid på at finde den helt rette måde både at favne bæredygtighedsbegrebets bredde på og samtidig koble det overskueligt sammen med de virksomheder, der udstiller til eventet, fortæller Katarina Deylami, der er Business Unit Manager hos Odense Congress Center. Hun fortsætter:

– Der bliver fire kategorier, som alle tager udgangspunkt i en forretnings værdikæde. På den måde kan vores gæster hurtigt orientere sig i udstillerlisten og finde dem, der tilbyder hjælp til lige præcis det led af deres forretning, de ønsker at optimere i en grønnere retning.

Kategorierne gør det ekstra nemt for gæsterne – og for udstillerne

Alle, der vil være udstiller til eventet, bliver bedt om at tage stilling til kategorierne, og det kommer faktisk alle til gode.

– Som udstiller bliver du bedt om at vælge én eller flere kategorier, når du booker en stand i en af zonerne. Du kan også sagtens vælge mere end én kategori – pointen med inddelingen er bare, at det skal være så nemt som muligt for gæsterne at finde frem til de udstillere, der har lige det produkt eller den service, man som gæst er kommet for at vide mere om, siger Katarina Deylami.

Fire dele af værdikæden

I alle stadier af virksomhedsdriften kan REBOOT hjælpe med gøre forretningen grønnere.

  1. Indkøb, energi og råmaterialer
  2. Produktion
  3. Distribution, sortering og bortskaffelse
  4. Forretning