Mediepartner

REBOOT har indgået et strategisk mediepartnerskab med Nordiske Medier, for at øge synligheden af messen, tiltrække flere virksomheder med grønne ambitioner – og tilbyde udstillere unikke fordele.

Et naturligt samarbejde

Nordiske Medier er Skandinaviens største udgiver af fagmedier med over 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge, både i print og online.

Med Nordiske Medier som mediepartner på REBOOT’24 er eventet garanteret en unik eksponering overfor det danske erhvervsliv, samt stærke annonceringsfordele for eventets udstillere.

Gratis medlemskab og 20% annonceringsrabat
Som en del af partnerskabet får alle REBOOT-udstillere et seks måneders gratis prøvemedlemskab til et af Nordiske Mediers fagmedier, til en værdi af kr. 7.800.

Medlemskab giver jer som udstiller mulighed for at lægge nyheder og reklamer ind på jeres udvalgte medie, og er en stærk platform til at eksponere jeres produkter over for en målgruppe, som I selv vælger.

Derudover får alle udstillere en eksklusiv rabat på 20% på annoncering på samtlige Nordiske Mediers platforme, helt frem til messen