Hvad er REBOOT?

Det stigende fokus på bæredygtighed er kommet for at blive. Og samfundsforventninger, politiske beslutninger og ikke mindst EU-lovgivning gør det nødvendigt for mange virksomheder og organisationer at gentænke – og måske ligefrem genstarte – deres forretningsstrategi, for at forblive konkurrencedygtig.

REBOOT 2024 er Danmarks B2B-bæredygtighedsevent, der i år har fokus på centrale bæredygtighedstemaer som Net Zero & klima, cirkulær økonomi og bæredygtige forsyningskæder. På REBOOT finder du både en messeudstilling, et ambitiøst konferenceprogram, netværksmøder og REBOOT’s bæredygtighedspriser.

REBOOT er eventet, der sætter dagsordenen for danske virksomheders bæredygtighedsindsats: det er her din virksomhed har en enestående mulig for at præsentere sig for et besøgssegment, der aktivt leder efter bæredygtige løsninger.

Med 2.000 besøgende fra en bred vifte af industrier, er udstillingen et ideelt sted at fremvise dine produkter, din rådgivning eller services.

Her vil du kunne promovere dine bæredygtige løsninger, positionere dig som en relevant virksomhed og etablere dig som en vigtig leverandør af bæredygtige løsninger.

Kort sagt: REBOOT er stedet, hvor du etablerer nye kunderelationer og partnerskaber. Det er her, du brander din virksomhed som en frontløber i den grønne omstilling, og får inspiration og indsigter, der kan styrke din konkurrenceevne på et marked, der kalder på grønne, innovative løsninger.

Skal I med på holdet?