Hvorfor skal du udstille på REBOOT?

REBOOT er bæredygtighedseventet, du ikke må gå glip af.

Det stigende fokus på bæredygtighed er kommet for at blive. Og samfundsforventninger, politiske beslutninger og ikke mindst EU-lovgivning gør det nødvendigt for mange virksomheder og organisationer at gentænke – og måske ligefrem genstarte – deres forretningsstrategi, måske endda deres forretningsmodel, for at forblive konkurrencedygtig.

Det er vores ambition, at rigtigt mange af disse virksomheder besøger REBOOT for at suge inspiration og ny viden til deres bæredygtighedsrejse. De har brug for troværdig rådgivning og sparring – og det er her, at du som udstiller kommer ind i billedet.

REBOOT er med andre ord din mulighed for at blive hørt og set – og for at vise, hvilken rolle din virksomhed skal spille i den grønne omstilling. Hvad enten det drejer sig om juridisk bistand, strategisk rådgivning eller konkrete produkter og løsninger.

Vigtigere end nogensinde

Det er mere aktuelt end nogensinde før at forene bundlinje og bæredygtighed. Det er ikke blevet nemmere af krig, pandemi og nye lovkrav. Derfor er der brug for din virksomhed eller organisation. Brug for rådgivning, produkter og skræddersyede løsninger, som sætter skub i den grønne omstilling og ikke mindst demonstrerer, at det er en god forretning at vise omsorg for planeten og kommende generationer.

Mange virksomheder ved ikke, hvordan de kan påbegynde eller videreføre deres egen grønne omstilling. Det er vores ambition, at det opdager de på REBOOT den 20.-21. november 2024, hvor du som udstiller står klar til at møde dem.

Vil du med på holdet?

Så bliv udstiller på REBOOT.