Konferenceprogram

På REBOOT kan du se frem til et omfattende konferenceprogram, fyldt med inspirerende oplæg, engagerende paneldebatter og hands-on workshops – det hele med fokus på klima, miljø og bæredygtighed.

REBOOT samler leverandører og eksperter i bæredygtighed under ét tag. Det giver gæsterne en unik mulighed for dels at opleve de nyeste produkter, services og rådgivningstilbud, og dels at få den seneste viden og inspiration på bæredygtighedsområdet.

I år er danner konferenceprogrammet rammen om eventets tre fokusområder:

  • Net Zero og klimaneutralitet
  • Cirkulære forretningsmodeller og affaldshåndtering
  • Bæredygtige forsyningskæder

Nedenfor kan du få et overblik over hvilke typer indlæg, konferenceprogrammet byder på – frem mod eventet opdateres dette med navne på keynotes, speakere og konkrete emner.

Inspirerende talks og oplæg

Programmet byder på en række oplæg, hvor eksperter og profiler i erhvervslivet deler deres viden om de nyeste strategier, muligheder og udfordringer inden for bæredygtighed.

Emnerne spænder fra energioptimering og brug af vedvarende energikilder til CO2-kompensation, bæredygtig transport og logistik.

På REBOOT får du adgang til et netværk af professionelle, som kan blive dine fremtidige kunder og samarbejdspartnere.

Paneldebatter med fokus på samarbejde

Deltag i paneldebatter, hvor førende aktører fra forskellige industrier diskuterer, hvordan man kan opnå klimaneutralitet og cirkulær økonomi gennem samarbejde mellem industri, regeringer og civilsamfund.

Debatterne vil dække emner som innovation, teknologiske fremskridt og de nødvendige handlinger for at drive den grønne omstilling.

Workshops med praktiske værktøjer

Få hands-on erfaring i vores workshops, der er designet til at give deltagerne konkrete værktøjer og indsigt, som de kan implementere i deres egne virksomheder.