Circular Design Camp

Circular Design Camp bliver en del af REBOOT

Har du hørt om Circular Design Camp? Nej? Ja? Måske? Læs videre, så bliver du hurtigt klogere på, hvorfor det kan give dit eget besøg på REBOOT ekstra værdi at følge campen på sidelinjen.

Hvad er Circular Design Camp?

Circular Design Camp – eller CDC blandt venner – har været afholdt i både 2021 og 2022. Som noget nyt, kommer denne camp i 2023 til at foregå på Odense Congress Center simultant med REBOOT.

Campen huser hundredvis af fremtidens unge talenter, der skal løse en virksomhedscase, og når du gæster REBOOT, kan du derfor få et smugkig ind i deres proces, prototyper eller pitches.

Helt konkret samler eventet studerende og virksomheder i tre dage. Virksomhederne kommer med aktuelle cases og problemstillinger inden for cirkulær økonomi, og de studerende kommer med masser af friske idéer. Derudover er campen krydret med fagligt dygtige og inspirerende taler, der har ekspertviden om bæredygtighed, design, innovation og iværksætteri.

Når campen lukker og slukker på dag tre, går alle deltagere – studerende såvel som virksomheder – hjem med netværk og ny inspiration fra de mange prototyper, de mange pitches og de spændende oplæg fra specialister.

Hvem kan være med?

Circular Design Camp er for studerende og uddannelser, der gerne vil arbejde hands-on med cirkulær økonomi, og for virksomheder, som kan se værdien i at få fremtidens arbejdskraft til at udtænke løsninger på deres bæredygtige udfordringer.

Praktisk info

Circular Design Camp foregår i Hal A på Odense Congress Center den 28.-30. november 2023 – simultant med REBOOT.

Campen bringer uddannelsesinstitutioner og virksomheder sammen om at løse konkrete problemstillinger fra erhvervslivet – for sammen at rykke på omstillingen til cirkulær økonomi.

Designcampen udgøres af tre dele:

  1. Oplæg og eksempler på succescases
  2. Virksomhedernes præsentation af deres konkrete problemstilling
  3. En faciliteret designproces med de studerendes løsning til følge.

Arrangørerne bag

CDC bliver arrangeret gennem et samarbejde mellem Regndans og Odense Renovation.

Derudover bakker flere partnere op:

Dansk Design Center – Bevica Fonden – Odense Klimapartnerskab – Tuborgfondet – Fynske Bank