Fem gode grunde til at udstille på REBOOT

Hvorfor skal din virksomhed udstille på REBOOT i Odense Congress Center d. 29. og 30. november 2023? Vi giver dig fem gode grunde til at deltage i Danmarks nye bæredygtighedsevent til virksomheder her.

1: Du møder nye kunder

REBOOT er et B2B-event, hvor målet et at matche dig med potentielle kunder fra både den private og offentlige sektor. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at få mest muligt ud af eventet, og derfor har vi sørget for at tiltrække de helt rigtige besøgende. Du kan se frem til at møde købestærke beslutningstagere fra flere forskellige sektorer og brancher, men også nysgerrige besøgende, som endnu ikke ved, at det netop er din virksomhed, der kan hjælpe dem i gang eller videre med deres bæredygtighedsrejse.

2: Du viser, at din virksomhed er med helt i front

Som udstiller på REBOOT viser du, at din virksomhed er med i front, hvad angår den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse. Uanset om din virksomhed har mange år på bagen eller er en startup, er der plads dig på REBOOT, hvor du får rig mulighed for at positionere dig over for en stor, ny kundebase.

3: Du udvider dit netværk – både til kunder og samarbejdspartnere

CEO’s, bestyrelsesmedlemmer, HR-partnere, sælgere, kommunikationsmedarbejdere, bæredygtighedsansvarlige, projektledere og indkøbere er blot nogle af de jobtitler, der kommer til at besøge REBOOT. Du kan altså roligt se frem til at udvide dit netværk og møde en masse spændende kunder og kommende samarbejdspartnere under Danmarks nye bæredygtighedsevent.

4: Du tilbyder produkter og løsninger til at drive forretning med omtanke for planeten

Forbrug, certificering og rådgivning, ledelse og uddannelse, indkøb og sourcing, genanvendelse, produktion eller energi. Hvis din virksomhed tilbyder produkter, rådgivning og løsninger, der hører under en af ovennævnte eller en anden spændende og bæredygtig kategori, er REBOOT det helt rigtige sted at være.

5: Du inspirerer andre, mens du selv bliver inspireret til en bæredygtig fremtid

Som udstiller er du til inspiration for eventens besøgende, men du kan også selv forvente at komme hjem med ny inspiration til din egen virksomhed. Både fordi du kan søge inspiration hos andre virksomheder, kommuner og uddannelses- og forskningsinstitutioner, og fordi REBOOT byder på et ambitiøst konferenceprogram med spændende oplægsholdere. Du kan bl.a. møde Forbrugerombudsmanden og høre om do’s og don’ts for miljømarkedsføring eller høre Steffen Max Høghs bud på, hvordan du får en bæredygtig business. Se hele konferenceprogrammet her.

Skal du være udstiller på REBOOT?