Hold jeres møde på REBOOT

Flere og flere virksomheder har allerede grebet muligheden for at holde bestyrelsesmøde, netværksmøde eller et helt tredje møde på Odense Congress Center, mens REBOOT løber af stablen den 29.-30. november. Det kan du også gøre!

Nu kan du gøre som mange andre: brug REBOOT som venue til dit næste møde. Måske vil du gerne samle netværket, invitere bestyrelsen til temadag eller give medarbejderne et indblik i nye muligheder for at få en grønnere forretning?

Der kan være mange grunde til at holde et møde i forbindelse med REBOOT, og en (gratis) gevinst er, at I kan tage turen i udstillingen bagefter og blive inspireret af de mange alternative løsninger til at få en mere bæredygtig bundlinje.

Du kan også være heldig, at I kommer lige i rette tid til et smugkig ind til den spændende Circular Design Camp , som foregår samme tid og samme sted som et sideevent til REBOOT.

Vi har desuden et ambitiøst konferencepogram med en masse spændende oplæg, som måske kan sætte det helt rette punktum for en hyggelig dag i selskab med dine kunder, kolleger, samarbejdspartnere eller bestyrelse.

Vil du holde et netværksmøde på REBOOT?