Hvorfor er REBOOT opstået?

REBOOT ejes, udvikles og afholdes af Odense Congress Center – naturligvis sammen med en række samarbejdspartnere – for at give danske virksomheder og organisationer et tiltrængt overblik over det bæredygtige landskab.

Regler, certificeringer og kommende lovkrav gør det nødvendigt at tænke anderledes for virksomhedsdrift i Danmark. Men det gør det også svært at vide, hvor man skal starte.

Det er vores udfordring. En udfordring, som andre også står overfor.

Her kommer REBOOT ind i billedet, og vi har mange ambitioner for vores nye events kæmpe potentiale. Vi stræber nemlig efter at gøre bæredygtighed nemmere at gå til for alle virksomheder, så vi sammen kan skabe handling og være med til at bidrage til den grønne omstilling

Vi kommer sandsynligvis til at begå fejl undervejs, men det skal ikke afholde os fra at tænke stort og søge derhen – blandt andet med din virksomheds hjælp.

Vi har tænkt over...

Greenwashing. Du har nok hørt ordet før, for som virksomhed lever frygten for at få det mærkat hæftet på sig. Det har da også givet anledning til begyndende grå hår hos os. For hvordan sikrer man bæredygtigheden på et event om bæredygtighed? Og lige så vigtigt: hvad er bæredygtighed egentlig for en størrelse?

Det er vores ambition, at REBOOT som Danmarks førende B2B-event inden for bæredygtighed bliver en vigtig aktør, som hjælper danske virksomheder med at drive forretning, uden at det går ud over de fremtidige generationer. Det er vores overordnede syn på bæredygtighed – og vi har brug for din hjælp til at realisere det.

Det stopper dog ikke der. For vi kan ikke tale om en bæredygtig bundlinje uden at nævne den tredelte af slagsen. På REBOOT understøtter vi således FN’s 17 verdensmål og har fokus på virksomheders bæredygtighed både i forhold til miljø, økonomi og det sociale.

Hvis du kan se din virksomhed eller dit produkt i denne fortælling, giver det helt sikkert mening for dig at udstille på REBOOT.