REBOOT: Nyt, ambitiøst bæredygtighedsevent på Odense Congress Center

Et helt nyt bæredygtighedsevent løber af stablen på Odense Congres Center den 29.-30. november 2023. Eventet hedder REBOOT og hjælper danske virksomheder med at flytte deres forretning i en mere bæredygtig retning via konkrete redskaber, viden, produkter, rådgivning og partnerskaber. Tiltaget bakkes op af Odense Klimapartnerskab med flere stærke aktører.

Miljø, klima og bæredygtighed fylder stadig mere for det danske erhvervsliv. Det kan dog være svært for både små og store virksomheder at navigere i landskabet mellem reglementer, certificeringer, lovkrav og ikke mindst muligheder, når det kommer til grønnere tiltag i deres forretning.

Den 29.-30. november 2023 bliver alt dette en hel del nemmere. Odense Congress Center præsenterer hermed et nyt bæredygtighedsevent, der har fået navnet REBOOT.

REBOOT er et helt nyt business-to-business-event, og ét af de første af sin art her i landet. På REBOOT kan de danske virksomheder få viden og overblik, se konkrete produkter og modtage skræddersyet rådgivning, som hjælper dem med at påbegynde eller komme videre med den bæredygtige omstilling.

Flere og flere krav til virksomheder

REBOOT er blandt andet opstået som en del af Odense Congress Centers egen søgen efter mere bæredygtige tiltag.

– Vi driver en kommerciel forretning, så ligesom andre virksomheder skal vi kunne tjene penge på de løsninger, vi udbyder. Samtidig kommer der flere og flere forventninger fra kunderne, samarbejdspartnere og vores medarbejdere for ikke at tale om de allerede gældende restriktioner og den nye EU-lovgivning, der lander lige om lidt. Alt det skal vi forholde os til, så vi også kan være konkurrencedygtige i fremtiden, fortæller Morten Ihlow, Messe- & Eventchef hos Odense Congress Center. Han fortsætter:

– Med vores nye event, REBOOT, sigter vi efter at gøre det meget nemmere at få en bæredygtig bundlinje. Netop kombinationen af bæredygtighed og det økonomiske fokus ser vi som en afgørende del af bestræbelserne på at få økonomi og omtanke for planeten til at gå hånd-i-hånd.

Derudover er Odense ifølge Morten Ihlow det helt rette sted at placere et event som REBOOT.

– Vi sigter efter at få Odense til at stå tydeligt frem på det bæredygtige landkort, og vores nye event passer perfekt sammen med byens ambitiøse målsætning om at være den danske klimaby nummer ét.

Odense Klimapartnerskab bakker op

Det nye event bliver da også bakket op af Odense Klimapartnerskab. Odense Klimapartnerskab er et partnerskab mellem store virksomheder og det offentlige. Her sidder 3C Groups, Universal Robots, Energi Fyn, H. J. Hansen, Jysk Fynske Medier, Syddansk Universitet, Odense Havn, Fjernvarme Fyn, Odense Renovation og Odense Kommune.

Syddansk Universitet, Odense Renovation, og Fjernvarme Fyn indgår således alle i REBOOTs advisory board, hvor den fjerde partner, Royal Unibrew også har plads.

Praktisk

REBOOT bliver afholdt første gang den 29.-30. november 2023, og virksomheder, der udbyder produkter, løsninger, rådgivning og i det hele taget et mere bæredygtigt alternativ, kan allerede nu købe en stand.