REBOOT’s gæster kan drikke kaffe med god samvittighed

Når REBOOT endelig løber af stablen den 29.-30. november, bliver det med New Loops cirkulære pantsystem som leverandør af kaffekopper. Gæsterne på REBOOT kan derfor drikke alt den kaffe, de har lyst til, uden dårlig samvittighed over at efterlade engangskopper overalt.

Hos REBOOT og Odense Congress Center er vores egen bæredygtighedsrejse kun lige begyndt, og vi tager konstant små skridt mod et mere bæredygtigt ud- og aftryk. Samarbejdet med New Loop er derfor endnu et tiltag, der skal styrke vores grønne profil og inspirere vores gæster til det samme.

New Loop gør det nemt for især festival- og eventarrangører at skabe miljøvenligt forbrug og håndtering af kopper og emballage. Med deres pantløsning på kaffekopper tager de sig af det hårde arbejde, når det kommer til hele returnetværket af kaffekopperne – lige fra logistik til opvask.

Gæsterne på REBOOT skal derfor blot nyde deres kaffe og smide den ud i en af New Loops opsamlingsbeholdere. Gennem returnering og rengøring af kopperne sørger New Loop for, at din gode gerning kan gentages igen og igen hos andre forbrugere.

Fakta om New Loop:

New Loop udspringer fra coronapandemien, hvor Gitte Saaby Kjær, Anders Barsøe og Anders Morgenthaler mødtes på Amager Strand for at tale om at bygge et pantsystem til emballage. Anders og Anders havde sat et projekt om vaskbare kopper til Københavns Lufthavn i gang. Gitte havde en målsætning om at genopbygge Dansk Retursystem til take-away emballage. Og dermed blev New Loop født. Visionen er at nedbringe engangsemballage og CO2 forbruget. Siden starten i 2020, har de opnået funding fra bl.a. SMV Grøn og MUDP og etableret flere partnerskaber.

Læs mere om New Loop her: https://thenewloop.dk/

Husk, at vi stadig har billetter til dig og dine kollegaer på REBOOT 2023.