Bliv udstiller på REBOOT

Vær med, når Odense Congress Center den 29.-30. november 2023 åbner dørene til REBOOT – et helt nyt bæredygtighedsevent til virksomheder

Bliv udstiller på REBOOT!

Mød tusindvis af højtmotiverede kunder, og vær med til at sætte fremtidens agenda for alle typer af virksomheder og organisationer i Danmark. Det er i al beskedenhed målet for Danmarks helt nye bæredygtighedsevent: REBOOT. 

REBOOT er et nyt event på Odense Congress Center, hvor du både finder messeudstilling, et ambitiøst konferenceprogram, netværksmøder og side eventet Circular Design Camp. Vi samler udstillere, der tilbyder rådgivning, produkter eller løsninger, som sender de danske virksomheder trygt ud på deres rejse mod en mere bæredygtig bundlinje.

Ambitionen er, at REBOOT bliver eventet, der sætter dagsordenen for danske virksomheders bæredygtighedsindsats, stedet, hvor du skaber nye partnerskaber, og forummet, hvor du kan sælge dine mere grønne alternativer til en stor, ny kundebase.

Vores nye bæredygtighedsevent sigter nemlig efter at matche dig – og alle andre typer af leverandører inden for bæredygtighed – med potentielle kunder fra både den private og offentlige sektor.

Ambitiøst? Ja. Realistisk? Uden tvivl.

Du skal være med som udstiller, fordi du:

  • møder nye kunder
  • viser, at din virksomhed er med helt i front
  • udvider dit netværk – både til kunder og samarbejdspartnere
  • tilbyder produkter og løsninger til at drive forretning med omtanke for planeten

Lyder det spændende?

Det er ikke hvem som helst, der får titlen som REBOOT-udstiller. Læs mere om, hvordan vi udvælger vores udstillere.

 

Praktisk 

Hvornår?
Onsdag den 29. november kl. 9.00-17.00
Torsdag den 30. november kl. 9.00-17.00

Hvor?
Odense Congress Center

 

23/03-23
Tre erfarne moderatorer styrer dig gennem konferenceprogrammet!
23/02-23
Circular Design Camp bliver en del af REBOOT!
09/02-23
REBOOT har hele værdikæden i spil
26/01-23
Bæredygtighed med Plug & Play: Sådan reducerer din virksomhed madspild og affaldstryk
08/12-22
Byd velkommen til Biotrans – REBOOTs allerførste udstiller
01/12-22
Fire hovedpartnere bakker op om REBOOT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om eventet

 

Tag skridtet sammen med os!

REBOOT løber af stablen den 29.-30. november 2023 på Odense Congress Center – skal du være udstiller?

Book en stand eller ring til vores dygtige projektleder, Kristian Nordfred Hansen, på telefon (+45) 3046 1858 eller kontakt ham direkte via e-mail, så finder han en plads til din virksomhed eller organisation.

Book stand         Kontakt Kristian

Vi stiller krav til dig

Som udstiller på REBOOT er du en del af den grønne omstilling. Enten fordi din virksomhed eller organisation leverer et produkt eller en ydelse, der gør andre virksomheder mere bæredygtige, eller fordi I rådgiver om, hvordan jeres kunder kommer i gang (eller videre) med deres bæredygtighedsrejse.

Derfor har vi opstillet en screeningprocedure for potentielle udstillere. Det skal være med til at sikre et event, hvor kvaliteten og troværdigheden af samme er i højsædet.

For at blive udstiller på REBOOT skal din virksomhed eller organisation leve op til minimum ét, og gerne flere, af nedenstående krav.

1. Din organisation eller virksomhed har opnået en certificering eller anden standard, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres virksomhed.

Såsom EcoVadis, B Corp, 1% for the Planet, Grøn Klinik og Grøn Salon, Green Globe certificeringen, Green Key, Registreret Socialøkonomisk Virksomhed, The Green Business Bureau, REFOOD, SA8000, Positive Luxery, ISO 14001, ISO 50001

2.  Ét eller flere af din organisations eller virksomheds produkter har opnået mærkning eller deklaration, som viser, at I aktivt indtænker bæredygtighed i jeres produkter.

EU blomsten, Svanemærket, GOTS, GRS, OEKO-TEX STANDARD 100, Cradle to Cradle, Fairmined, Ecocert – COSMOS ORGANIC & Natural, Demeter, Fairtrade, MSC-mærket, ASC-mærket, NaturSkånsom, Vegan Trademark, Rainforest Alliance Certified, FSC, DGNB, LEED, BREEAM, HQE

3. Din organisation, virksomhed eller produkt(er) har ingen certificering eller mærkning, men du kan enten indsende dokumentation for, at jeres produkt, rådgivning eller konkrete løsning (i bæredygtig forstand) adskiller sig fra det konventionelle produkt eller indsende dokumentation for, hvordan I mere langsigtet bidrager til den grønne omstilling.

Det betyder, at selvom din virksomhed ikke er i mål med certificeringer eller mærkninger, er I også velkommen på REBOOT. Selvom kravene er garant for, at vores event handler om bæredygtighed, kan alt ikke gøres op i certificeringer. Hvor der er vilje, er der en vej, og vi ser en kæmpe værdi i det bæredygtige drive og det potentiale, din virksomheds påbegyndte udviklingsrejse kan tilføre til det danske erhvervsliv.

Det betyder også, at I som rådgivningsfirma i bæredygtighed naturligvis er velkommen på REBOOT, selvom I ikke selv er miljøcertificerede.

Husk derfor: du kan altid kontakte os, hvis du vil udstille og er i tvivl, om din virksomhed eller organisation opfylder ét af de tre krav.

Hvad så med startups?

Danmark er – heldigvis – fyldt med startup-virksomheder, der allerede nu yder et enormt bidrag til en mere bæredygtig fremtid. Jer støtter vi op om på REBOOT, og vi har derfor indrettet et særligt startup-område, hvor nye virksomheder, der lever op til ovenstående krav, kan købe standplads til reducerede priser.

Se standpakker og priser

Vi glæder os til at høre fra dig – uanset om din virksomhed først skal til at påbegynde bæredygtighedsrejsen, eller om den grønne bundlinje allerede er i sigte.